ОШ "Бранко Радичевић"

     Имајући у виду актуелне епидемиолошке податке надлежних органа, тела и служби, са циљем превенције ширења грипа у популацији деце и младих , донета је одлука да зимски распуст у Републици Србији  буде продужен до 21. фебруара 2020. године. 

Први наставни  дан је  понедељак,  24. фебруар 2020. године.  

snesko

 

     Општинско такмичење у одбојци одржано је 16. 01. 2020. године. Мушка екипа наше школе директно се пласирала на Окружно такмичење јер је била једини представник у својој категорији. Женска екипа је освојила прво место и пласман на Окружно такмичење. Друго место освојиле су ученице ОШ "Браћа Рибар" (Борина), а треће место ученице ОШ "Милош Гајић" (Амајић).

    Честитамо свим учесницима и желимо им пуно успеха у даљем такмичењу!

odbojka

odbojka2

odbojka3

 

    27. јануара 2020. године прославили смо школску славу - Светог Саву. У част првог српског архиепископа и просветитеља, зачетника српске средњовековне књижевности и заштитника просветних установа, учитељи и наставници школе организовали су свечану приредбу. Ученици су, традиционално, присуствовали обреду сечења славског колача и освештавању школе. Захваљујемо се свим гостима јер су својим присуством увеличали наше славље.

  • A1
  • A2

    Од краја децембра 2019. године, наша школа је проширена и може да се похвали новим објектом - летњом учионицом. У оквиру школског дворишта изграђена је учионица на отвореном која ће нам омогућити да часови у природи буду изведени на најбољи начин, у најлепшем окружењу. Захваљујемо се председнику општине Мали Зворник Зорану Јевтићу на подршци и финансијским средствима која су нам обезбеђена при реализацији овог пројекта. 

ucionica4

ucionica1

ucionica2

 

   И ове године, радили смо вредно и потрудили смо се да креативно и у празничном духу украсимо  нашу школу. 

  • A1
  • A2

 

 

 

 

    И овог децембра, наша школа је учествовала у хуманитарној акцији "Један слаткиш за један осмех", коју је покренула Средња школа. Чланови Ученичког парламента вредно су радили на томе да ђаци прикупе што више слаткиша, односно, новогодишњих пакетића за децу из социјално угрожених породица.

thumbnail.jpg34

thumbnail.jpg35

thumbnail.jpg33

    Општинско такмичење из математике одржано је у нашој школи, 07.12.2019. године. Јавно похваљујемо све учеснике за постигнуте резултате. Ученици наше школе освојили су следеће награде:

I награда:

IV разред - Вук Хајдуковић

V разред - Селена Кесер

VI разред - Сара Смиљанић

 

II награда:

III разред - Ђурђина Хајдуковић

IV разред -  Алекса Марковић

V разред - Лука Јовановић

 

III награда:

III разред - Урош Грбић, Јован Антонић, Реља Савић

IV разред - Сара Мијатовић

VI разред - Анђела Тошић

VII разред - Андреа Терзић

thumbnail.jpgМАТ

     У циљу промоције здравља и здравих стилова живота у школи, 4. и 6. децембра 2019. године, одржана су предавања за ученике првог и другог разреда:

    I разред - Одржавање личне хигијене

    II разред - Правилна исхрана

thumbnail.jpg56.jpg57

    Хуманитарни турнир у малом фудбалу биће одржан у уторак, 17.12.2019. године у Спортском центру "Лагатор", са почетком од 12 часова и 30 минута.. Организатор турнира је КМФ "Жози Јунајтед". Сав прикупљен новац биће дониран угроженим породицама са територије града Лознице. Наша школа ће и ове године пружити подршку хуманитарној акцији.

Библиотека ,,17. септембар'' у Малом Зворнику традиционално организује акцију ,,Месец књиге''.  Приликом посете библиотеци прваци су добили на поклон бесплатне чланске карте.

  • IMG-0d6d49974bfadb3c61e55559cc9f7ad1-V_400x300
  • IMG-2265bd9d03bcaa8e7330398964535226-V_400x300

     У оквиру пројектне наставе, ученици другог разреда са учитељицом Снежаном и родитељима су кроз тематски дан “Наше место на једном месту” затворили истоимени пројекат. Циљ пројекта је био да ученици упознају прошлост и садашњост места и околине, биљни и животињски свет, рељеф...
     Кроз целодневно дружење, презентацију и закуску -јела нашег краја, пројекат је веома успешно завршен.

3

4

21

     15. новембра 2019. године наша школа је била домаћин Општинског такмичења у малом фудбалу. На терену су се нашли ученици и ученице из Малог Зворника, Радаља, Борине, Амајића и Велике Реке.

      Коначан резултат је:

      девојчице: I место Мали Зворник; II место Радаљ; III место Амајић.

      дечаци: I место Борина; II место Мали Зворник, III место Радаљ.

Честитамо свим учесницима и желимо им пуно успеха у даљем такмичењу!

thumbnail 1

thumbnail 4thumbnailthumbnail 5thumbnail 3thumbnail 2.jpgl