ОШ "Бранко Радичевић"

Филтер
 • У петак, 28.06.2019. године ученици четвртог разреда посетили су културно-историјски споменик  Подземни град Карађорђевића ,,Камена девојка''.

  Посета је остварена захваљујући свесрдној помоћи господина Војислава Стаменковића  из ТО Мали Зворник, коме се захваљујемо на указаном гостопримству.

   

 •     Друго полугодиште за ученике од I до VII разреда завршава се у петак, 14. јуна 2019. године. Подела ђачких књижица и сведочанстава је у петак, 28. јуна 2019. године:

       - у 9 часова за ученике од V до VII разреда

       - у 10 часова за ученике од I до IV разреда

  Ученицима желимо да пријатно и садржајно проведу летњи распуст. 

 •      У петак, 14. јуна, организује се предавање о пројекту "Дигитална академија за младе" у нашој школи. Предавање ће почети у 10 часова. Заинтересовани ученици треба да се јаве педагогу данас до краја 6. часа. Препоручљиво је да се укључе 3-4 ученика из одељења. 

 • Електронски часопис ученика четвртог разреда 

   

   

 • 1. Основна школа "Бранко Радичевић" јавно похваљује ученике за постигнути успех на међународном такмичењу из математике "Кенгур без граница 2019." :

       Антонић Јован  II2

       Терзић Ирена  IV

   

  2. У току је хуманитарна акција "Деци Косова" - прикупљају се играчке, игрице и слично. Уз поклоњену играчку напишите неку поруку, стих, приложите ваш цртеж. Играчке прикупите и донесите у канцеларију педагога до среде, 12. јуна 2019. године.