ОШ "Бранко Радичевић"

Прво полугодиште  завршава се у среду, 31.01.2018. године.

Друго  полугодиште  почиње у понедељак, 12. фебруара 2018. године.

 

Обавештавамо ученике да је

- у уторак,13.02.- распоред часова од четвртка 

- у среду,  14.02. - распоред часова од петка

  Ученицима желимо да пријатно и садржајно проведу зимски распуст.

Обавештавају се ученици да неће бити наставе од понедељка,  1. јануара 2018. године до понедељка, 8. јануара 2018. године.

Настава  почиње у уторак, 9. јануара 2018. године.

Ученицима честитамо новогодишње и божићне празнике.

Основна школа ,,Бранко Радичевић'' јавно похваљује 

 

женску  и мушку одбојкашку екипу

 

  за освојено I  место на Окружном такмичењу у одбојци.

Позивамо вас на Концерт  народних песама и игара у извођењу КУД ,,Крива Река''  Беривојце,  код Косовске Каменице и фолклорне  секције  Библиотеке ,,17. септембар'' Мали Зворник.

Концерт ће се одржати у суботу, 23.децембра 2017. године у 1830 часова  у Дому културе. Улаз је бесплатан.

Позивамо ученике да, са члановима  својих породица, дођу  у што већем броју, да уживају  у програму који су  припремили њихови вршњаци са Косова.

Упозоравају се ученици да, због невремена које још траје, не излазе без преке потребе напоље, као и да не иду у унутрашње  школско двориште и двориште поред сале, због могуће опасности.

Тоалете користити на спрату.

Сваки излазак ( самостални)  из школе пријавити дежурном ученику и наставнику.

Основна школа ,,Бранко Радичевић'' јавно похваљује  женску екипу  за освојено ПРВО место на Општинском такмичењу у одбојци.

Обавештавају се ученици да чувају своје месечне карте за пут од куће до школе, јер се убудуће неће издавати дупликати уколико се изгуби или оштети месечна карта.

Обавештавају се ученици да ће, због лошег времена, у наредном периоду користити тоалете на спрату. Први је мушки тоалет, а други ( до дворишта) женски тоалет.

 

Строго се забрањује ученицима да излазе из школског дворишта за време часова и одмора, без одобрења одељенског старешине, наставника, педагога или директора школе

Ненаставни дани су у четвртак, 9.11. и петак, 10.11. 2017. године. Настава се наставља  у понедељак 13.11.2017. године.

Јесењи крос ће се одржати у среду, 11. 10. 2017. године по следећем распореду:

                 -10 часова ученици   I   -  IV  разреда 

                 -1130   ученици  V - VIII разреда

 

 

Часови су скраћени у среду.

1. Примећено је да се све више и чешће уништава школски намештај , а највише клупе. Уколико се открије ко је начинио штету, ученик и његови родитељи ће платити нову клупу.

 

2. Ходником није пожељно ни дозвољено трчање, нарочито када је под клизав; ученици могу пасти и озбиљно се повредити ( што се већ дешавало протеклих седмица)

 

3. Док су у функцији само главна  улазна врата у школи, молимо ученике да се придржавају правила лепог понашања и да они који улазе сачекају све који излазе из школске зграде у том тренутку.

Основна школа ,,Бранко Радичевић'' јавно похваљује екипу школе - пионири за освојено  прво место на такмичењу у излову рибе удицом на пловак.